Salut! Suntem Asociația Părinților Isteți (API) și realizăm de peste 16  proiecte menite să ajute copiii să crească sănătos și să se dezvolte frumos. De-a lungul acestor ani, API a realizat programe pentru copii, pentru părinți și pentru profesori. În ultimii cinci ani, unul dintre proiectele de suflet a fost Femei care inspiră, menit să ajute mamele să formeze o comunitate interesată de starea de bine a femeii. După primele ediții ale acestui proiect am început să primim numeroase cereri din partea taților de a organiza și pentru ei campanii dedicate, similare celor adresate mamelor.

Ținând cont de această cerere, precum și de evoluția societății în ce privește asumarea îngrijirii, creșterii și educării copiilor, Asociatia Parintilor Isteti vine în intampinarea nevoii taților de informare si de apartenența la un grup cu nevoi similare lansând Tați care iubesc.

Proiectul își dorește să contribuie la creșterea unei comunități de tati implicati în cresterea copilului, care își doresc să aparțină unui „trib” de bărbați cu preocupări similare și să învețe să iubească conștient și sănătos: pe sine, pe parinții săi, pe partenera sa și pe copilul pe care îl au împreună.

Intră în comunitatea Tați care iubesc urmărind conturile noastre de Facebook, Instagram și canalul de YouTube!

Ai o propunere pentru noi sau o poveste din viața ta de tată pe care îți dorești să ne-o împărtășești? 

Află mai multe despre proiectele noastre pe www.asociatiaparintiloristeti.ro.

 

ASOCIAȚIA PĂRINȚILOR ISTEȚI

Adresa sediului social:

Str. Istriei Nr 4, Bl 21E, Sc 1, Et 1, Ap 9, Sector 3, București


Adresa de corespondență:

Str. I Leonida, Nr 19, Corp B, Sector 2, București


Nr. de înregistrare la Registrul Asociațiilor și Fundațiilor:

72 / 03.08.2007


Cod fiscal:

22230647


Denumirea băncii:

TRANSILVANIA, IBAN: RO56BTRL04101205E93843XX


Adresa de e-mail:

contact@asociatiaparintiloristeti.ro